Schilderen is een vak apart, een echt ambacht.

Onze gediplomeerde vakschilders zijn hierin gespecialiseerd.

Over ons

Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem is opgericht in 2008 en bestaat uit een professioneel, jong en dynamisch team. Onze mensen hebben een passie voor schilderen en echt vakmanschap. We werken voor particulieren en bedrijven, scholen, winkels, woningbouw, aannemers, Verenigingen van Eigenaars (VvE) en gemeentes.

Kwaliteit, een eerlijk en deskundig advies en een goede prijs

Kwaliteit, professionaliteit en een eerlijk en deskundig advies op basis van vertrouwen zonder de hoofdprijs te vragen. Dat mag u van Schildersbedrijf Maarten Wolsink verwachten. We leveren strak schilderwerk en houden onze omgeving schoon. Ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere Achterhoekse mentaliteit, betrokkenheid en veel kennis van zaken. Onze vakmensen gaan net dat stapje verder en werken ook buiten de reguliere kantooruren.

Heldere en gestructureerde werkwijze

Wilt u een vakspecialist inhuren voor uw schilderwerk? Onze omvang en ruime ervaring bieden de mogelijkheid tot snel en efficiënt plannen. De langdurige relatie met u als klant staat bij ons voorop. Kwaliteit tegen heldere afspraken. Vanaf het moment van opname van de werkzaamheden tot en met de uitvoering. Ervaar zelf onze betrokkenheid, persoonlijke aandacht en deskundigheid!

OnderhoudNL Garantie

Schildersbedrijf Maarten Wolsink neemt deel aan de OnderhoudNL Garantieregeling. Dit betekent dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ook garandeert de regeling de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie ons als OnderhoudNL Garantiebedrijf

Wie wij sponsoren

Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem sponsort verschillende initiatieven en instanties uit de omgeving, waaronder:

Vakschilder in de regio Zelhem, Doetinchem, Keijenborg, Hummelo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Schildersbedrijf Maarten Wolsink voor uw organisatie? Bekijk dan ons werk onder de projecten of vraag een offerte aan, tel.  06 12 67 03 32.

Terug naar boven
MEGA ACTIE
50% korting op de Sigmacryl 10 liter verpakking en 40% korting op de Sigmatex 10 liter verpakking!! Profiteer en shop nu in onze online verfwinkel!