Kiest u voor Schildersbedrijf Maarten Wolsink?

Dan kiest u voor zorg en aandacht voor uw woning.

Binnenschilderwerk

Wilt u uw kozijnen schilderen of alleen uw plafond of deuren? Of zoekt u een schilder voor het spuitwerk van uw muren? Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem schildert en behangt ieder vertrek in uw huis. Ervaren, professioneel en met oog voor uw wensen verzorgen we uw binnenschilderwerk. Met een goed gevoel voor kleur, kennis van trends en Sigma verf adviseren wij u graag gratis en vrijblijvend over de laatste kleurentrends.

Binnenschilderwerk op maat in regio Zelhem, Keijenborg, Doetinchem

Kiest u voor Schildersbedrijf Maarten Wolsink dan kiest u voor aandacht voor het binnenschilderwerk. Onze uitgebreide vak- en materiaalkennis zetten we in om u te adviseren. We werken secuur en verzorgen grondig voorwerk. Dit is een garantie voor een strak eindresultaat en jarenlange bescherming en plezier van uw schilderwerk.

Afspraak binnenschilderwerk

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor uw binnenschilderwerk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten.

Buitenschilderwerk

Vocht en weersinvloeden hebben invloed op uw buitenschilderwerk. Professioneel schilderwerk beschermt uw woning. U verfraait uw huis en het houdt zijn waarde. Voorkom scheuren, reparatiekosten en houtrot en houd uw woning in optimale conditie! Kies voor een vakman van Schildersbedrijf Maarten Wolsink voor het schilderen van de buitenkant van uw huis.

Professionele vakschilders

De professionele vakschilders van Schildersbedrijf Wolsink uit Zelhem zorgen voor uitstekend schilderwerk tegen een eerlijke prijs. We werken alleen met het kwaliteitsproduct Sigma voor een duurzaam resultaat. Sigma verf biedt een hoogwaardige bescherming, afwerking en verfraaiing en belast mens en milieu zo min mogelijk. En natuurlijk geven we garantie op al ons werk.

Huis laten schilderen in de regio Achterhoek, Zutphen en de Liemers

Wilt u uw huis, kozijnen of gevel laten schilderen door een betaalbaar schildersbedrijf met kwaliteit? Schildersbedrijf Maarten Wolsink komt graag vrijblijvend de werkzaamheden bekijken. Neem contact op voor het maken van een afspraak voor uw buitenschilderwerk in de regio Achterhoek, Zutphen en de Liemers.

Beglazing

Wilt u een nieuw raam plaatsen? Schildersbedrijf Maarten Wolsink is uw glaszetter in de regio Zelhem, Keijenborg, Doetinchem en Hengelo. We leveren en plaatsen alle soorten glas. Van veiligheidsglas tot HR-isolatieglas, geluidswerend of zonwerend glas, al dan niet voorzien van een ventilatierooster. Ventileren is immers van groot belang voor de vochthuishouding in uw woning. Wij adviseren u graag! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wandafwerking

Voor wandafwerking heeft u bij Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem diverse mogelijkheden. Of u nu kiest voor glasvezelbehang, een decoratief behang of voor sausen of spuiten van uw muren, we verzorgen vakkundig alle soorten wandafwerking. Twijfelt u over een passende wandafwerking bij uw interieur? Wij helpen u graag om de sfeer te creëren die bij u past. Bel ons voor een oriënterend gesprek.

Vakschilder in de regio Zelhem, Doetinchem, Keijenborg, Hummelo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Schildersbedrijf Maarten Wolsink voor uw organisatie? Bekijk dan ons werk onder de projecten of vraag een offerte aan, tel.  06 12 67 03 32.

Terug naar boven
MEGA ACTIE
50% korting op de Sigmacryl 10 liter verpakking en 40% korting op de Sigmatex 10 liter verpakking!! Profiteer en shop nu in onze online verfwinkel!