We behandelen uw pand met oog op duurzaamheid.

Zo blijft uw gebouw uw visitekaartje.

Wilt u uw nieuwbouwpand laten schilderen? Of zoekt u een schildersbedrijf in de regio Achterhoek en de Liemers die het onderhoud van uw bedrijfsgebouw goed regelt? Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem verzorgt uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Allround schildersbedrijf

Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem werkt voor bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, scholen, beheerders van onroerend goed, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaars (VvE). U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, restauratie en (groot) onderhoud en constructiewerk. We nemen de tijd voor een grondig voorwerk en eventuele reparaties. Of het nu gaat om schilderwerk, beglazingswerk, wandafwerking, onderhoud of renovatie, uw schilderwerk is bij ons in vertrouwde handen.

Professionele vakschilders

Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem is een betrouwbare specialist in het schilderen van diverse zakelijke panden. We werken met hoogwaardige, duurzame verf van Sigma. Dit is beter voor uzelf en uw pand en gaat jaren mee. We werken netjes en vakkundig vanuit vertrouwen en hebben een Achterhoekse mentaliteit. Uiteraard bent u verzekerd van een goede garantie.

Vakschilder in de regio Zelhem, Doetinchem, Keijenborg, Hummelo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Schildersbedrijf Maarten Wolsink voor uw organisatie? Bekijk dan ons werk onder de projecten of vraag een offerte aan, tel.  06 12 67 03 32.

Terug naar boven
MEGA ACTIE
50% korting op de Sigmacryl 10 liter verpakking en 40% korting op de Sigmatex 10 liter verpakking!! Profiteer en shop nu in onze online verfwinkel!